Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planul roșu de intervenție activat după un grav accident rutier. Un microbuz de călători implicat. Sunt mai multe victime

ro

02 Aug, 2018 19:24 1486 Marime text
Şase persoane sunt rănite grav, cu traumatisme multiple, în urma unui accident petrecut pe DN2C, pe raza oraşului Pogoanele din judeţul Buzău, după o coliziune între un microbuz de călători şi un tractor, autorităţile activând planul roşu de intervenţie, informează Agerpres.ro
 

"Iniţial au fost declarate 10 victime, s-a declanşat planul roşu. Sunt şase victime cu traumatisme multiple, la faţa locului au fost dirijate peste şase echipaje de intervenţie", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt. George Creţu.

 
În accident a mai fost implicat şi un al treilea autovehicul, un autoturism.

UPDATE. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2C, la intersecţia cu DJ 203I, în zona localităţii Pogoanele, judeţul Buzău, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi un tractor.
 
În urma evenimentului, produs pe fondul neacordării de prioritate de către conducătorul tractorului, mai multe persoane au fost rănite.
 
Circulaţia rutieră este oprită pentru a permite echipelor medicale să acorde îngrijiri victimelor şi pentru efectuarea cercetării la faţa locului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii