Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planul roșu de intervenție activat după un accident rutier grav în județul Ialomița. Șapte persoane au fost rănite

ro

28 Jun, 2018 20:11 2018 Marime text
Un accident cu şapte victime a avut loc joi după-amiază la Popasul Strachina, de lângă localitatea Ţăndărei, fiind activat planul roşu de intervenţie, transmite Agerpres.ro
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt. Lăcrămiora Chirea, au fost implicate patru autoturisme şi o autoutilitară şi au rezultat şapte victime: cinci adulţi şi doi copii, de 10 şi 14 ani. O persoană a avut nevoie de manevre de descarcerare.
 

"Pentru salvarea lor au intervenit pompieri de la Garda Ţăndărei şi Garda Slobozia cu 19 subofiţeri şi un ofiţer, precum şi cinci ambulanţe", a declarat sursa citată.

 
Chirea a precizat că cele şapte persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Slobozia, toate în stare relativ bună.

UPDATE: 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe un fir pe DN 2A, în zona localităţii Țăndărei, judeţul Ialomiţa, unde a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 5 autoturisme. În urma evenimentului au rezultat în final 7 victime, dintre care una singură este rănită grav. Valorile de trafic au crescut pe ambele sensuri de mers şi se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în aproximativ o oră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii