Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Planul roșu activat în județul Hunedoara după un grav accident rutier. 16 persoane au fost rănite

ro

14 Sep, 2017 15:24 1536 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la în această după amiază, de la ora 14.10 traficul a fost blocat pe DN66A, la kilometrul 2+800 de metri, între localităţile Aninoasa şi Vulcan, în judeţul Hunedoara, după ce anterior se desfăşurase pe un sigur fir, alternativ, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism, cu 4 pasageri şi un microbuz, în care se aflau 10 persoane.

Traficul este oprit pe ambele sensuri de mers pentru efectuarea cercetării locului faptei.

Şoferul autoturismului a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat astfel în coliziune cu microbuzul care circula regulamentar, pe sensul de mers Petroşani-Aninoasa. În urma impactului a rezultat un număr total de 13 victime. În prezent se circulă pe un singur fir, alternativ.
 
UPDATE. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 16:20, circulaţia rutieră a fost reluată pe DN66A, după ce anterior se desfăşurase pe un fir, respectiv fusese oprită la kilometrul 2+800 de metri, între localităţile Aninoasa şi Vulcan, în judeţul Hunedoara, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz. În urma incidentului a rezultat un număr total de 16 victime.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii