Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planul lui Decebal Făgădău Florin Gheorghe desemnat director al RAEDPP

ro

18 Feb, 2019 13:37 4855 Marime text
Astăzi a avut loc ședința Consiliului de Administrație al RAEDPP Constanța.

În cadrul ședinței s-a stabilit ca, de la 1 martie 2019 noul director să fie fostul deputat Florin Gheorghe, membru PSD. 

Mandatul actualului director, Mădălina Moțățăianu se încheie pe 1 martie. 

Aceasta afirma în urmă cu ceva timp că se gândește să solicite Consiliului de Administrație prelungirea mandatului, dar nu a mai făcut-o . Unele voci susţineau că nici primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău nu o mai dorea la conducerea Regiei. 

Florin Gheorghe este interimar pentru următoarele 4 luni, până la finalizarea selecției pe Ordonanța 109/2011 pentru funcția de manager. 

De asemenea, s-a încheiat și mandatul lui Gheorghe Tudorache director tehnic, iar Mădălina Motataianu a plecat din cadrul instituției. 

La ședința Consiliului de Administrație a participat și primarul Decebal Făgădău. 

La finele lunii martie va părări instituția și Lăcrămioara Bobe, directorul economic al RAEDPP,  iar peste două luni şi directorul Direcţiei Pieţe şi Târguri din cadrul RAEDPP - Ion Ciobanu. 

Mădălina Moţăţăianu a precizat pentru ZIUA de Constanţa că nu a mai dorit să continue activitatea în cadrul RAEDPP. "După 18 ani şi jumătate, plec cu fruntea sus. Nu am ce să-mi reproşez în legătură cu activitatea mea. Să fim sănătoşi, asta este cel mai important", a precizat Moţăţăianu.

”Obiectivul pentru următoarele patru luni îl reprezintă modificarea organigramei, mai exact angajarea de muncitori pentru lucrări mai mici ale Regiei. Astfel, licitații vor fi organizate doar pentru lucrări mai ample, de anvergură. Un alt obiectiv îl reprezintă definitivarea lucrărilor pentru 4 piețe din Constanța: Tic Tac, Brătăcei, Abator și Piața Filipescu. Din vară RAEDPP Constanța va avea propria seră, situată spre Ovidiu și realizată din buget propriu. Aici vor fi crescute plante și copaci, astfel ca în viitor să se renunțe la contracte precum cel cu Pomacost” – a declarat pentru ZIUA de Constanța, directorul interimar al RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii