Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Plângere penală pentru viceprimarul din Techirghiol

ro

29 Jul, 2012 17:38 1740 Marime text

Viceprimarul localităţii Techirghiol, Adriana Şlincu s-a ales cu plângere penală după ce s-a plimbat prin mai multe secţii de votare şi a încercat să influenţeze alegătorii să voteze pentru demiterea şefului statului. Plângerea a fost înregistrată la Biroul Electoral Judeţean care a dispus cercetări la Poliţia din localitate. Plângerea a fost formulată de organizaţia PDL Techirghiol prin preşedinte, Florea Constandin.

 UPDATE:

Viceprimarul Adriana Şlincu a mărturisit că a aflat despre această sesizare din presă şi că cel mai probabil plângerea penală făcută împotriva sa vine ca un răspuns la o altă sesizare făcută de ea. „Astăzi s-a încercat introducerea în cele patru secţii de votare din Techirghiol a patru observatori neacreditaţi. Cineva a modificat numele celor acreditaţi iniţial, falsificând acreditările. Eu nu am făcut decât să iau legătura cu membrii PSD şi să le duc formularele iniţiale cu cei patru observatori acreditaţi“, a declarat Adriana Şlincu.

Viceprimarul oraşului Techirghiol a menţionat că nu ştie cine a încercat să-i introducă în secţiile de votare pe cei patru observatori neacreditaţi, menţionând că cei patru nu şi-au asumat acest fals.

În urma sesizării acestui neajuns de către viceprimarul Adriana Şlincu, cei patru observatori au fost excluşi din secţiile de votare, cele patru secţii de votare de pe raza oraşului Techirghiol funcţionând la această dată fără observatori.

Facem precizarea că observatorii acreditaţi ce nu au ajuns în cele patru secţii de votare din Techirghiol fac parte din Asociaţia Tineretul Român pentru Naţiunile Unite.  

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii