Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:40 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evz.ro Plângere penală ce vizează medicamentele de la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă

ro

04 Mar, 2015 09:59 829 Marime text
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa a fost sesizat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) cu privire la activitatea de la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, după ce reprezentanţii ANP au stabilit că nu au fost respectate normele de primire şi depozitare ale unor medicamente.

Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a întocmit, în urma evaluărilor, un set de măsuri. Între acestea se numără sesizarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, cu privire la infracţiunea de neglijenţă în serviciu, după ce s-a stabilit că anumite medicamente nu au fost primite, transportate şi depozitate, conform procedurilor.

Mai mult decât atât, conducerea Spitalului Penitenciar Poarta Albă a fost demisă, respectiv directorul închisorii, directorul medical şi şeful Serviciului siguranţa deţinerii.

Sursele din ANP au adăugat că a fost sesizată şi Comisia de disciplină, cu privire la activitatea a nouă funcţionari publici cu statut special de la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, dar până la acest moment nu au fost finalizate cercetările.

Citeşte continuarea pe http://www.evz.ro/plangere-penala-ce-vizeaza-medicamentele-de-la-spitalul-penitenciar-poarta-alba.html
 
Sursa text: evz.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii