Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plăcintărie închisă la Tulcea de inspectorii Antifraudă

ro

01 Apr, 2015 08:44 6188 Marime text
Inspectorii ANAF au descins în municipiul Tulcea, unde au suspendat activitatea unei plăcintării situate la nici o sută de metri de sediul Finanţelor Publice. Frauda de la plăcintărie: suma de 30 de lei, un avans lăsat de un client pentru o tavă de plăcintă dobrogeană de care n-a mai avut parte.
 
Despre acţiunea inspectorilor ANAF, proprietara unităţii a declarat pentru Radio Constanţa: „Când au venit inspectorii ANAF, luasem un avans pentru o plăcintă care urma să fie gata peste două ore şi atunci o livram şi încasam şi diferenţa…era avansul. Noi nu suntem protejaţi. Angajatul este protejat. Eu, de exemplu, vin de dimineaţă şi plec tocmai la 8 seara. Ca să merg pe profit trebuie să îmi muncească 3 angajaţi non stop . Şi încă ceva: acum, închiderea şi amenda ar trebui suportate de angajat. Zece mii de lei a fost amenda.. n-are de unde. Cât o să fie închis, eu o să-l ţin în şomaj”.
 
Acţiunile inspectorilor Antifraudă la Tulcea din zilele trecute au mai închis un magazin fas food din centrul municipiului, iar la o serie de magazine de cartier din zona Dallas a fost suspendată activitatea pentru diverse sume de bani în plus sau în minus, după caz, în caserie.
 
Sursa: radiocontanta.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii