Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reținuți de polițiști Pilotul și trei membri ai echipajului unui avion, beți

ro

08 Aug, 2015 23:54 1300 Marime text
 
Un pilot al companiei letone Air Baltic și trei membri ai echipajului au fost debarcați dintr-un avion de linie, după ce s-a descoperit că erau beți, a anunțat poliția norvegiană, citată de AFP și DPA, conform Agerpres. Cursa era de la Oslo în Grecia. 

„Rezultatele testelor de alcoolemie au confirmat că patru din cei cinci membri ai echipajului aveau o alcoolemie peste limita legală de 0,2 la mie", a declarat pentru AFP procurorul Edith Ek Sorensen.

Pilotul, copilotul și două însoțitoare de zbor — toți originari din Letonia și angajați ai Air Baltic — au fost reținuți și transportați la spital pentru teste sanguine care să confirme testele de alcoolemie.

Pasageri citați de ediția online a cotidianului VG au declarat că au fost informați că membrii echipajului s-au îmbolnăvit. O altă pasageră a afirmat că nu a remarcat nimic neobișnuit când echipajul a făcut check-in-ul.

Poliția a acționat după ce a primit un apel anonim în jurul orei locale 04.00 (02.00 GMT), a precizat Edith Ek Sorensen.

Potrivit cotidianului norvegian Dagbladet, era vorba despre un zbor charter al companiei Startour, cu destinația Creta, cu 109 pasageri la bord.

Cele patru persoane arestate riscă până la doi ani de închisoare dacă vor fi găsite vinovate.


Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii