Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:49 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piese de caroserie auto, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

ro

20 Sep, 2017 14:11 414 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din Thailanda, elemente de caroserie auto, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 100.000 lei, dacă ar fi fost originale.
 
În data de 18.09.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din Thailanda, pentru o societate comercială cu sediul pe raza județului Mureș. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul pe raza județului Cluj.

În urma controlului au fost descoperite 26 bucăți elemente de caroserie auto, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 105.300 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii