Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piaţa Far, pregătită pentru concertul Deliei din această seară

ro

23 Dec, 2015 16:12 1635 Marime text
În ultimele zile ale acestui an, în preajma celei mai importante sărbători creştine pentru ortodocşi, membrii Asociaţiei Civice „Pentru Constanţa“ îşi continuă campania „Iubeşte Constanţa“.

O astfel de acţiune specifică acestei perioade va avea loc în această seară, începând cu ora 19.00, în Piaţa Far, unde se va desfăşura un spectacol inedit, intitulat sugestiv „Concert pentru Constanţa“, la care accesul publicului va fi gratuit. Evenimentul va fi susţinut de îndrăgita cântăreaţă de muzică uşoară Delia, care, anul acesta, a doborât record după record cu fiecare piesă nou lansată. Din concert nu vor lipsi hiturile anului ”Pe Aripi de Vânt”, ”Inimi desenate” și ”Da, mamă”.

Alături de artistă, pe scenă vor mai evolua orchestra Mundi Colour, condusă de maestrul Daniel Jinga, corul Accoustic, solistul Daniel Lazăr, soprana Ana Cebotari şi actorii de la Clubul Amicii.

Pe parcursul concertului, spectatorii vor fi „surprinşi“ de sosirea lui Moş Crăciun. Conform tradiţiei, darnicul bătrânel din Laponia va împărţi cadouri copiilor.

Alin Vintilă, voluntar Asociația Civică Pentru Constanța, a declarat: "Acest spectacol este cadoul nostru de sărbători pentru constănţeni. Se înscrie în seria de evenimente organizate de voluntarii Asociaţiei Civice Pentru Constanţa începută odată cu Regata Marilor Veliere din 2014 şi continuată cu Festivalul Iernii de acum un an, serie de evenimente dedicate comunităţii noastre ce încearcă să prezinte o Constanţa Altfel. Vom continua în mod firesc acest drum care are o singură menire: binele comunităţii din care facem toţi parte."

Alin Vintilă spune că au fost pregătite cadouri pentru 300 de copii: "Pe lângă consacratele dulciuri de care toţi copiii se bucură de sărbători, am inclus în pachet o carte ediţie specială bilingvă cu povestiri ale unor autori consacraţi din dorinţa de a contribui în egală măsură la bucuria copiilor, dar mai ales la educaţia lor". 

El le multumeşte "concetăţenilor noştri care ne-au fost alături la toate acţiunile organizate până şi le urăm sărbători fericite şi un An Nou cu sănătate". 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii