Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petreceri stricate de Ziua Îndrăgostiţilor. Un club a fost închis

ro

14 Feb, 2016 12:03 2266 Marime text
 
Multe cluburi şi restaurante s-au pregătit aseară pentru Valentine’s Day, sărbătoare americană, dar pe care unii români au adoptat-o ca fiind sărbătoarea iubirii. Este drept că avem şi noi Dragobetele nostru, dar românului îi place să profite de orice sărbătoare pentru a avea motiv de petrecere.

Poliţiştii din capitală au „călcat”, aseară, cluburile din capitală. Peste 150 de poliţişti au participat la controalele din cluburi, iar pe străzile din capitală au fost instituite mai multe filtre. Acţiunile lor s-au lăsat cu un club închis şi droguri confiscate.

La clubul închis, au fost descoperite nereguli la avizele de pază şi protecţie aşa că petrecăreţii au fost trimişi acasă. Unii bucureşteni care plănuiseră să se distreze în anumite cluburi au fost nevoiţi să aştepte la uşă finalul raziei. Pentru că acţiunea poliţiştilor era în plină desfăşurare, reprezentanţii pub-ului nu au mai lăsat clienţii să intre de teamă să nu fie sancţionaţi pentru un număr mai mare de persoane decât era avizat localul.

În plasa poliţiştilor a căzut şi un tânăr şofer, în maşina căruia au fost găsite droguri de risc. Tânărul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru prelevarea probelor biologice şi va trebui să dea şi explicaţii poliţiştilor cu privire la substanţele interzise găsite în maşină.


fotografia are doar scop ilustrativ, nefiind de la faţa locului
Sursa foto: targoviste.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii