Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Petre Grigoraş este prezent la meciul amical SSC Farul - ACS Performer (Galerie Foto+Video)

ro

04 Oct, 2016 15:09 3098 Marime text
Antrenorul cel mai de succes din istoria modernă a FC Farul, Petre Grigoraş (în prezent principal la echipa de Liga 1 Pandurii Tg. Jiu) este prezent la această oră la meciul amical de pe terenul SNC din Constanţa, dintre SSC Farul şi juniorii de la ACS Performer. Profitând de pauza din Liga 1, Grigoraş a venit pentru câteva zile la Constanţa, iar astăzi a ajuns şi la meciul de pe terenul SNC, pentru a se întâlni cu prietenii săi din ambele echipe şi cu suporterii. La SSC Farul joacă şi fiul lui Grigoraş, Alexandru.

„Fanii au avut o iniţiativă lăudabilă şi îi felicit. Păcat însă că o echipă precum FC Farul, cu o aşa istorie, a intrat în faliment. Să sperăm că oraşul va ajuta SSC Farul să progreseze an de an. Constanţa merită o echipă în prim-planul Ligii 1”, a declarat Petre Grigoraş, care a ajutat şi cu bani echipa înfiinţată de fani.

UPDATE: Partida i-a revenit SSC Farul cu 6-5 (2-1), golurile învingătorilor fiind marcate de Ochia (2, unul din penalty), Beşleagă, I. Florea, Al. Grigoraş şi D. Popa. Echipa de start a fost: Răzmeriţă - Meleandră, Dimofte, Bumbac, C. Ciobanu - D. Popa, Ochia, I. Florea, Beşleagă - Al. Grigoraş, Mazilu. Au mai jucat Năstase, Iacob, Elisei, Mândră şi antrenorul-jucător Ion Barbu.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii