Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste zece dosare penale întocmite de polițiștii rutieri în acest weekend

ro

04 Oct, 2015 14:13 1281 Marime text
 
În urma acţiunilor desfăşurate în acest sfârşit de săptămână de către poliţiştii rutieri pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, oamenii legii au întocmit peste 10 dosare penale, din care 5 pentru conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice, 6 pentru conducere fără permis sau cu dreptul suspendat  şi 3 pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat.
 
Astfel, vineri în jurul orelor 23.00, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat care a condus un autoturism pe strada Rândunelelor din Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
De asemenea, la ora 23.45, poliţiştii au depistat în trafic un alt bărbat în timp ce conducea pe strada Nicolae Bălcescu din Techirghiol având permisul de conducere suspendat.
 
Pe bulevardul Mamaia, sâmbătă în jurul orei 3.00, aceiaşi poliţişti au depistat un bărbat conducând un autoturism, fără a deţine permis de conducere.
 
Tot sâmbătă oamenii legii au identificat în trafic pe șofer de 65 ani, care conducea un microbuz în condiţiile în care se afla sub influenţa alcoolului.
 
 

Sursa foto: gorjeanul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii