Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peşte confiscate în zona Midia

ro

10 Oct, 2014 10:57 1218 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul PPF Midia au oprit pentru control, ieri, în jurul orei 14.00, un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în Călăraşi, condus de cetăţeanul român Marinel C., în vârstă de 46 ani.

În urma controlului autoturismului au fost descoperite 24 lăzi din plastic încărcate cu peşte din speciile babuşcă, şalău şi caras.

Conducătorul auto, domiciliat în judeţul Călăraşi, a prezentat documente de provenienţă şi transport doar pentru o cantitatea de peşte, neputând însă justifica alte 85 kilograme de peşte transportate.

Poliţiştii de frontieră au confiscat 85 kilograme peşte din specia şalău, pe care au predat-o spre valorificare unei societăţi comerciale de profil conform procedurilor legale, iar persoanei în cauză i-a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere, transport sau comercializare a peştelui fără documente legale“, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64, din O.U.G. 23/2008 modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.

Sursa foto: adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii