Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste câteva zile la Constanţa Crin Antonescu începe campania electorală pentru prezidenţiale

ro

12 Aug, 2013 07:11 2167 Marime text
 
Surse din USL au declarat pentru gândul că la sfârşitul lunii, pe 31 august, la Constanţa, va fi organizat un eveniment special, care va marca începerea campaniei pentru prezidenţiabilul Crin Antonescu. În ultima lună, preşedintele PNL a lipsit din spaţiul public, el fiind plecat în SUA, în vizită de lucru potrivit propriilor declaraţii, şi în concediu în Europa.
Chiar dacă până la alegerile prezidenţiale mai sunt aproximativ 15 luni, liberalii doresc să marcheze faptul că prezidenţiabilul USL este susţinut de toţi partenerii din Uniune, eliminând astfel zvonurile privind apariţia unor prezidenţiabili din partea PSD. Mai mult, se va insista pe parteneriatul care există între Victor Ponta şi Crin Antonescu. De altfel, liderul PNL a declarat că relaţia sa cu premierul "este mai aşezată, mai clară şi mai bună ca niciodată".

Evenimentul va fi organizat de PNL şi “Echipa lui Crin”, dar vor fi invitaţi să participe la el şi social-democraţii şi conservatorii.

Pe scenă, alături de Antonescu sunt aşteptaţi liderii PSD şi PC, Victor Ponta şi Daniel Constantin, dar şi alţi lideri social-democraţi.
Show-ul, care va fi dedicat în exclusivitate prezidenţiabilului Crin Antonescu, va avea loc la Sala Sporturilor din Constanţa, organizatorii plănuind să aducă între 2.000 – 2.500 de simpatizanţi.
Înainte de show-ul programat la Casa Sporturilor, liberalii se vor reuni la Constanţa pentru şedinţele Biroului Politic Central şi ale Delegaţiei Permanente. Concomitent, tinerii liberali vor participa la Şcoala de Vară a TNL.
Pe agenda discuţiilor Delegaţiei Permanente se numără cel puţin cinci subiecte fierbinţi: acordul cu FMI şi majorarea impozitelor, analiza activităţii miniştrilor şi posibila remaniere guvernamentală,  situaţia primarilor şi a şefilor de Consilii Judeţene aflaţi în situaţie de incompatibilitate, stabilirea datei pentru referendumul pentru modificarea Constituţiei şi analizare conflictelor majore care există în judeţe între liderii PNL şi PSD.
Sursa: gandul.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii