Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peşte braconat, depistat pe raza localităţii Lumina

ro

27 Feb, 2015 15:31 911 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă. În urma acţiunilor de control, poliţiştii de frontieră au identificat un cetăţean român care transporta, cu un autoturism, cantitatea de 97 kilograme peşte fără a îndeplini condiţiile legale.
 
Bărbatul a fost depistat în prima parte a acestei zile, în localitatea Lumina din judeţul Constanţa. În autoturismul marca Volkswagen Golf, cetăţeanul în vârstă de 59 de ani, transporta cantitatea de 97 kilograme peşte din speciile caras, plătică şi ştiucă, depozizată în saci de rafie, pentru care bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente justificative.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de peşte care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale.

Bărbatul, domiciliat în localitatea Feteşti, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere şi transport al peştelui fără documente legale”.

Sursa foto: Arhivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii