Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peşte braconat, confiscat de poliţiştii de frontieră tulceni

ro

02 Mar, 2015 11:57 1744 Marime text
Poliţiştii de frontieră tulceni au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând trei cetăţeni români care transportau, cu o autoutilitară şi un autoturism, cantitatea de 87  kilograme peşte şi 8 kilograme icre  fără documente justificative.
 
Astfel, ieri, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea au oprit pentru control, pe raza localităţii Garvăn, autoturismul marca Daewoo Cielo în care se aflau două persoane în vârstă de 58 de ani, respectiv 49 de ani, domiciliate pe raza judeţului Vrancea.
 
În autoutilitară a fost găsită cantitatea de 43 kilograme  peşte din specii diferite şi 7 kilograme icre crap, pentru care cei doi nu au putut prezenta documente de provenienţă.
 
În aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control autoutilitara marca Nissan Pickup condusă de D.C. în vârstă de 58 ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava.
 
Bărbatul deţinea şi transporta cantitatea de 44 kilograme peşte din specii diferite şi un kilogram icre caras fără a avea documente justificative.
 
În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de peşte şi icre, care a fost predată spre valorificare unor societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere şi transport a peştelui fără documente legale”.

Sursa foto: Arhivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii