Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 80 kilograme de peşte, confiscate de Garda de Coastă

ro

26 Oct, 2016 11:00 1302 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă a Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Tulcea trei cetăţeni români care transportau, cu un autovehicul, cantitatea de 83 kilograme de peşte, fără documente legale.

 Astfel, ieri, în jurul orei 14.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control, în zona localităţii Tulcea, un autoturism marca Audi, înmatriculat în România, în care se aflau trei cetăţeni români, domiciliaţi pe raza judeţului Neamţ, respectiv în municipiul Piteşti.

În urma controlului, în autoturism a fost găsită cantitatea de 83 kilograme de peşte din speciile babuşcă şi caras, în stare proaspătă, pentru care cei trei nu au putut prezenta documente de provenienţă şi transport.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de peşte, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere şi transport a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit fără documente legale”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64, lit. h din O.U.G. 23/2008.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii