Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Peste 400 de suporteri au scandat împotriva primarului Constanţei - Protest antiMazăre la Ploieşti (video)

ro

14 Aug, 2013 02:30 3321 Marime text
Potrivit observatorph.ro, sute de suporteri ai echipei fanion a Ploieştiului, FC Petrolul, s-au strâns aseară pentru a protesta împotriva gestului primarului Constanţei, Radu Mazăre, de a-şi pune bodyguarzii să-l lovească pe Hamza Younes pe plajă la Mamaia. Timp de mai bine de o jumătate de oră, înarmaţi cu bannere şi steaguri galben-albastre, fanii lupilor galbeni au scandat lozinci anti-Mazăre, solidarizând cu jucătorul lovit de gărzile de corp ale acestuia.
Filmul protestului poate fi accesat pe observatorulph.ro/exclusiv.


UPDATE:

Suporterii Petrolului s-au ţinut de cuvânt şi au demarat protestul faţă de Radu Mazăre cu un miting în faţa Primăriei Ploieşti.

Peste 300 de fani s-au strâns pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Younes Hamza, fotbalistul bătut de bodyguarzii primarului Constanţei, în ceea ce s-a vrut prima acţiune a "lupilor galbeni" contra lui Radu Mazăre. Petroliştii au venit cu câteva bannere şi au scandat injurii la adresa edilului de la Constanţa, dar au avut şi numeroase sloganuri care i-au făcut pe cei care treceau pe la faţa locului să zâmbească cu gura până la urechi. Iată câteva dintre acestea: "Mazăre, uită-te/Ziua ta se apropie" "Mazăre, de ziua ta/Îţi dorim să iei SIDA" "Mazăre, de ziua ta/ Să te salte DNA" "Mazăre, de ziua ta/ Să ajungi la Rahova" "Lupii şi cu galeria/Îţi dărămă Primăria" "Mazăre cu toţi şacalii/Să te duci după Becali" "La Mamaia când venim/Cu skijetul te lovim" "Un beţiv, drogat, curvar/ La Constanţa e primar". Protestul desfăşurat sub ochii jandarmilor s-a încheiat fără incidente, după circa 45 de minute fanii Petrolului plecând spre case. Ei îşi vor continua acţiunile de susţinere faţă de Younes Hamza, fiind decişi să meargă până în pânzele albe pentru acesta. Insăşi primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a avut un mesaj pentru omologul său de la malul mării, condamnând ferm incidentul cu Hamza.

Sursa: adevarul.ro



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii