Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 330 de persoane care au primit condamnări în trecut candidează la alegerile locale

ro

12 Aug, 2015 22:14 1715 Marime text
 
Pe lista celor care candidează la alegerile locale din Rusia din septembrie, sunt cel puțin 330 de persoane care au primit condamnări în trecut, scrie TASS, citat de B1 TV.

Mai mult de atât, șeful Comisiei Centrale de Alegeri din Rusia, Leonid Ivlev, a declarat, miercuri, că printre aceștia se află și un candidat care se află pe lista persoanelor căutate de agenţii federali.

„Un număr de 334 de persoane care au primit condamnări în trecut şi un cetăţean care se află pe lista agenţilor federali au fost identificaţi", a declarat Ivlev, explicând că autoritățile au reușit să-l localizeze pe pe candidatul respectiv.

„În circumscripţii uninominale, în 11 cazuri federale din Rusia, 32 de partide politice şi departamentele lor regionale au nomimalizat 141 de liste de candidaţi. Au fost înregistrate 77 de liste de candidaţi nominalizate de 15 partide politice", a mai anunţat Ivlev.

Două liste de candidaţi la adunările legislative din regiunea Celiabinsk au fost refuzate pentru înregistrate. „De asemenea, 43 de liste prezentate de partide politice au fost refuzate", a precizat Ivlev. La alegerile locale, participă 36 de partide politice, pentru cele 461 de mandate puse la dispoziţie.



Sursa: B1 TV
Sursa foto: Ziare.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii