Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 200 kilograme de peşte confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni

ro

30 Jan, 2015 11:28 1615 Marime text
Poliţiştii de frontieră tulceni au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând un cetăţean român care oferea spre comercializare cantitatea de 220 kilograme peşte fără documente justificative.

Astfel, ieri, în jurul orei 15.30, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Tulcea l-au depistat, pe raza municipiului Tulcea, pe cetăţeanul român V.S., în vârstă de 36 de ani, în timp ce oferea spre comercializare peşte proaspăt din speciile ştiucă, crap şi biban.

În urma verificărilor a fost descoperită cantitatea de 220 kilograme de peşte, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente justificative.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de peşte, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar tânărului i-au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere, transport sau comercializarea fără documente legale a peştelui” faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64 din O.U.G. 23/2008, modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii