Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 200 kg de pește fără documente legale sau provenit din braconaj, confiscat

ro

15 Dec, 2015 11:20 1067 Marime text
Aproape 225 de kilograme de pește au fost ridicate, în vederea confiscării, de polițiștii din Giurgiu și Constanța în cadrul unor acțiuni desfășurate pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu pește și produse de pește.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, împreună cu specialiști ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Giurgiu, au desfășurat, duminică, o acțiune pe linia verificării activităților comerciale desfășurate în târgul de pe raza localității Călugăreni, județul Giurgiu. În cadrul acțiunii desfășurate, echipele de control au identificat 109 kilograme de pește proaspăt, deținut fără documente legale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar întreaga cantitate de pește, în valoare de 1.526 de lei, a fost ridicată, în vederea confiscării.
Ieri, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au depistat în trafic un autoturism cu care erau transportate 115 kilograme de pește proaspăt din speciile caras, șalău, biban, chefal, avat și novac. Totodată, în interiorul autovehiculului, au fost identificate șapte plase monofilament trefilare din nailon, în lungime de 60 de metri fiecare, o barcă pneumatică, o pompă manuală și două vâsle. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj piscicol, iar cantitatea de pește urmează a fi predată unei societăți de profil, în vederea valorificării.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii