Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 200 de kilograme de peşte confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni

ro

16 Jul, 2014 11:50 2354 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat, ieri, în cooperare cu reprezentanţi ai  Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând un cetăţean român, administrator al unei societăţi comerciale, care deţinea cantitatea de 194 kilograme peşte fără documente legale, respectiv un altul care transporta, în bagajul personal, 33 kilograme peşte, pe care ambii intenţionau să le comercializeze în mod ilegal.


În urma controlului a fost descoperită cantitatea de 194 kilograme peşte din speciile caras şi biban, pentru care administatorul societăţii comerciale, A.A., în vârstă de 57 ani, domiciliată în municipiul Tulcea, nu a putut prezenta documente justificative.

În aceeaşi zi, poliţiştii de frontieră tulceni l-au identificat pe cetăţeanul român L.L., în vârstă de 45 ani, care transporta, în bagajul personal, 33 kilograme de peşte din speciile caras, ştiucă şi biban, pentru care nu avea documente legale.

Bărbatul în cauză, domiciliat în judeţul Vrancea, a declarat faptul că intenţiona să comercializeze cantitatea de peşte.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea totală de 227 kilograme peşte, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil conform procedurilor legale, iar persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinerea, transportul sau comercializarea peştelui fără documente legale”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii