Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:37 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 200 de jandarmi constănțeni vor asigura ordinea publică la Supercupa României

ro

07 Jul, 2015 11:55 1102 Marime text
 
Peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la Supercupa României la fotbal, partidă care se va disputa în data de 8 iulie, începând cu ora 21.00, pe stadionul Farul din Constanţa, între echipele FC Steaua Bucureşti şi ASA Târgu Mureş.
 
Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanţa recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. Jandarmeria Constanţa solicită, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.
 
Pentru prevenirea unor eventuale incidente, echipaje auto vor patrula pe principalele bulevarde şi străzi, în timpul afluirii şi defluirii publicului înspre şi de la stadion.
 
Totodată, traficul rutier va fi restricţionat începând cu ora 17.00 - până la terminarea partidei, în imediata apropiere a stadionului, pe strazile Primăverii, Ion Andreescu şi Panait Cerna.
 
Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
 
Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă; este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă; participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive; intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii