Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:27 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi de 9.000 de lei Peste 200 de jandarmi constănțeni au acționat în această săptămână

ro

12 Jun, 2015 12:52 660 Marime text
 
În perioada 5-11 iunie, peste 200 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică în judeţul Constanţa.  Au fost executate peste 90 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

Jandarmii au aplicat 54 sancţiuni contravenţionale dintre care 25 avertismente scrise şi 29 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 9.000 lei.

Deasemenea,  jandarmii constanţeni au constatat  15  fapte de natură penală, dintre care șapte  în mod independent  şi 8 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 22 de făptuitori.

Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia contrabandei cu ţigări şi a consumului de substanţe cu efect halucinogen.

În perioada 5 – 6 iunie, jandarmii constănţeni împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Tulcea, au asigurat măsurile de ordine publică în municipiul şi pe raza judeţului Tulcea, cu ocazia desfăşurării competiţiei “Raliul Deltei Dunării”.

În noaptea de 09/10 iunie, 15 jandarmii constănţeni au participat la căutările unui copil în vârstă de de un an şi şapte luni, dispărut la Medgidia.

Au mai fost executate şi 65  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, 1 misiune în sprijinul lucrătorilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa,  2 misiuni în colaborare cu lucrători ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei ,,Delta Dunării” şi  una în colaborare cu inspectorii A.N.P.A., Filiala Constanţa. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii