Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 150 de oameni au dat buzna în Spitalul Judeţean Constanţa Ce spune directorul Căpăţînă despre furtul cadavrului lui Săceanu

ro

18 Feb, 2014 10:33 4856 Marime text

Într-o emisiune difuzată de postul România TV, directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, Dănuţ Căpăţînă, a povestit cum a fost posibil furtul cadavrului lui Iaşar Ismail zis Săceanu, de pe secţia de ATI.

„Înainte de a se produce decesul pacientului, am anunţat poliţia, deoarece peste 150 de persoane deja se adunase în curtea unităţii sanitare. Am anunţat poliţia şi în momentul  decesului, când pe secţia de ATI au intrat circa 100 de persoane şi au luat cadavrul. Trebuie să ştiţi că pe secţia de ATI sunt internaţi pacienţi gravi şi intubaţi. Poliţia nu a intervenit. Trebuie create mecanisme ca pacienţii şi personalul medical să se simtă în siguranţă în spitalele publice”, a declarat managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, Dănuţ Căpăţînă. Şi medicul Monica Pop a intervenit în emisiunea tv şi a preciza că este inadmisibil ca un cadavru să fie furat din spital, iar poliţia să nu intervină, chiar dacă spitalul are firmă de pază.

Săceanu - pe numele adevărat Ismail Iaşar, în vârstă de 65 de ani - a fost condus ieri pe ultimul drum. El a fost înmormântat, în jurul orei 14.00, în cimitirul musulman de lângă Cimitirul Central din municipiul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 19 Feb, 2014 09:05 Politia e mana in mana iar noua ni se spune pe un ton cald ca nu trebuie sa generalizam.