Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 100 de persoane au ecologizat stadionul Badea Cârţan din Constanţa. Printre ei, locatari din Henri Coandă şi persoane aflate în probaţiune

ro

04 Apr, 2019 11:41 1917 Marime text
Una dintre cele mai ample acţiuni de ecoloziare care se desfăşoară în cadrul campaniei "Curăţăm Constanţa Noastră" a avut loc joi, 4 aprilie 2019, de la primele ore ale dimineţii. Pe stadioul Badea Cârţan din cartierul Tomis Nord din Constanţa, peste 100 de persoane au fost mobilizate de autorităţile locale - Primăria Constanţa, Poliţia Locală Constanţa, Serviciul de Probaţiune, etc, pentru a curăţa stadionul, care deveniseră o groapă de gunoi pentru cetăţenii certaţi cu legea. Gunoaiele au fost strânse de participanţi.

Au participat aproximativ 30 de persoane locatare în cartierul social Henri Coandă, alte 30 de persoane care locuiesc pe cunoscuta stradă Semănătorului, persoane aflate în probaţiune, cât şi membre ale Partidului Romilor din Constanţa. La eveniment a fost prezent însuşi primarul Constanţei, Decebal Făgădău, care a venit să verifice buna desfăşurare a acţiunii.

Reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa reamintesc constănţenilor faptul că amenzile pentru cei care aruncă resturi de ţigări, ambalaje, hârtii, resturi alimentare, etc. este în cuantum de 400-800 de lei. De asemenea, mare atenţie şi pentru cei care aruncă guma de mestecat pe jos, căci se încadrează în aceeaşi categorie. Poliţiştii locali acţionează cu promptitudine şi aplică amenzi în fiecare zi, pentru a atrage atenţia asupra faptului că oraşul trebuie să fie unul curat.

Astfel de acţiuni din cadrul campaniei se vor desfăşura pe durata întregii luni, însă poliţiştii locali antenţionează că amenzile se aplică şi în afara campaniei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii