Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 100 de localuri de pe litoral "măturate" de ANAF de 1 Mai

ro

04 May, 2015 15:11 2014 Marime text
 
Peste o sută de localuri de pe litoral au fost vizitate de inspectorii ANAF Antifraudă în timpul minivacanței de 1 Mai. În cele mai multe cazuri, legislația în vigoare a fost respectată, a declarat purtătorul de cuvânt al ANAF Antifraudă, Alexandru Cristea, citat de radioconstanta.ro.
 
„Urmare a controalelor inspectorilor Antifraudă, operatorii economici au ales să fiscalizeze veniturile și să emită bon fiscal. Au fost verificate 102 localuri de la Mamaia, Vama Veche și Constanța. Au fost identificate și abateri de la legislația financiar – contabilă pentru care au fost acordate 138 de amenzi în valoare totală de 470 de mii de lei. Am constatat că s-au fiscalizat peste 3,5 milioane de lei”, a mai spus oficialul ANAF.
 
„Au fost și două excepții în care s-a constatat că reprezentanții și angajații operatorului economic au refuzat să respecte aceste prevederi, în ciuda campaniei noastre de prevenire și conștientizare”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ANAF Antifraudă, Alexandru Cristea.
 
Cele mai multe nereguli au fost descoperite la Mamaia, unde inspectorii au acordate 81 de amenzi, în valoare de 280 de mii de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii