Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE6! Călătorii au primit apă! Peste 300 de călători blocaţi în tren între Cernavodă şi Feteşti. Locomotiva fumega!

ro

20 Jun, 2016 15:14 5723 Marime text


Un tren care trebuie să ajungă la ora 15.00 la Bucureşti, a rămas blocat pe şine în apropiere de Cernavodă. Locomotiva s-a defectat şi scotea fum iar călătorii au trebuit să aştepte să vine o altă locomotivă de la Feteşti. În tren sunt peste 300 de persoane, marea lor majoritate au pierdut deja legăturile cu alte trenuri care urmau să-i ducă din capitală către case. Trenul Interegio 1582 a plecat din gara Constanţa cu destinaţia Bucureşti Nord la ora 13.00.

UPDATE1: Trenul a plecat de aproximativ 15 minute din gara Cernavodă şi se îndreaptă spre Feteşti, a precizat reprezentantul staţiei Cernavodă Pod. Reprezentanţii CFR le transmit călătorilor care aveau legături din Bucureşti spre alte destinaţii că biletele lor rămân valabile şi vor încerca să le asigure alternative pentru a ajunge la destinaţii. Cei care vor renunţe la călătorie vor primi banii înapoi. Sunt situaţii în care se ia în calcul chiar cazarea călătorilor în Bucureşti pentru la următoarea legătură spre destinaţia pentru care cumpăraseră bilete.

UPDATE2:  CFR Călători anunţă că trenul a ajuns la Feteşti dar încă nu a plecat spre Capitală!

UPDATE3: Mai mulţi călători au coborât din tren şi fac autostopul să ajungă în capitală. Unele familii sunt însoţite şi de copii.

UPDATE4: Trenul a înregistrat deja o întârziere de o oră şi jumătate.

UPDATE5: Reprezentantul Gării Feteşti a declarat pentru Ziua de Constanţa că în aceste momente călătorii primesc baxuri cu apă iar în cel mai scurt timp vor pleca către Capitală!

UPDATE 6: Trenul Interegio 1582 Constanţa - Bucureşti Nord a plecat din gara Feteşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii