Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1.800 de obiective care operează cu valori, verificate de polițiști. Au fost aplicate 209 de sancțiuni

ro

02 Jan, 2018 11:01 1307 Marime text
În ultima săptămână, în urma acțiunilor desfășurate în domeniul verificării sistemelor de securitate de polițiștii de la ordine publică, au fost aplicate peste 200 de amenzi, în valoare de aproape 250.000 de lei.
 
În perioada 20 – 26 decembrie a.c, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, polițiștii structurilor teritoriale de ordine publică au organizat, la nivel național, 340 de acțiuni, pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective. 
 
Astfel, au fost controlate 1.832de obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi I.F.N., societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet și unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unități poștale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar și alte categorii de unităţi.
 
În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 209 sancțiuni contravenționale, în valoare de 245.090 de lei.
 
De asemenea, polițiștii au constatat o infracțiune, pentru comiterea căreia sunt cercetate 2 persoane.
                                                   
Poliţiştii vor continua și în perioada următoare acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii