Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoane reținute după ce au furat din mai multe autoturisme parcate pe autostradă

ro

11 Oct, 2017 21:42 1130 Marime text
Două persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din autoturisme parcate în spațiile de servicii de pe autostrada A1, au fost reținute de polițiștii din Argeș.

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au efectuat 5 percheziții domiciliare, pe raza județului Argeș, într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru furt calificat.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada august – octombrie a.c., mai multe persoane ar fi pătruns în autoturisme parcate în spațiile de servicii de pe autostrada A1 de unde ar fi sustras bunuri și bani.

Trei persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru audieri.

În urma administrării probatoriului, două persoane, de 22, respectiv 23 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate

Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de luare a unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale în cauză.

Polițiștii sfătuiesc persoanele să nu-și lase la vedere în autoturism borsete, telefoane, bani sau alte bunuri de valoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii