Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoane cercetate pentru trafic internaţional de droguri. Ce au descoperit procurorii DIICOT

ro

18 Oct, 2017 12:33 1393 Marime text
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bacău şi Vrancea, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, au ridicat aproape 500 de g. de haşiş, 9 plante și peste 600 g. de muguri de cannabis și o instalaţie pentru cultivarea indoor a cannabisului, în urma a 2 percheziții.

La data de 16 octombrie a.c. polițiștii structurilor de combatere a criminalității organizate din Bacău şi Vrancea, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, au efectuat 2 percheziții domiciliare în județele Bacău și Vrancea, la persoane bănuite de trafic internaţional de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 486 de grame de haşiş, 9 plante de cannabis în diferite stadii de creştere şi uscare, 610 g. de muguri de cannabis, o instalaţie pentru cultivarea “indoor” a cannabisului, o ţigară cu cannabis tip “joint”, un grinder folosit la prepararea şi administrarea drogurilor, o armă de airsoft, 2 telefoane mobile, 3 hard disk-uri, 2 carduri şi un stick de memorie.

Față de o persoană a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, iar față de altă persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar, sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

La percheziții au participat și luptători din cadrul serviciilor pentru acțiuni Speciale din Bacău şi Vrancea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii