Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update - Persoană încarcerată, în urma unui accident rutier! (galerie foto)

ro

04 Aug, 2015 18:16 2089 Marime text
Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost anunţaţi în urmă cu câteva minute despre producerea unui accident rutier în Constanţa, pe bulevardul I.C.Bratianu, la cap de linie 48. Se pare că o persoană este încarcerată. Circulația pe bulevardul IC Brătianu se desfășoară cu dificultate, iar de la ieșirea de pe variantă până la locul accidentului se merge bară la bară.
Vom reveni cu informaţii. 

UPDATE, ora 19.00: 

Șoferul unui autoturism Ford circula pe bulevardul IC Brătianu, dinspre Constanța spre Valu lui Traian. La un moment dat, la ieșirea din municipiu, el la pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un Seat.
      Șoferul Ford-ului, în vârstă de 38 de ani, a fost singura persoană accidentată. De menționat însă că el a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pompierii ISU au intervenit cu o mașină de la Detașamentul Palas pentru scoaterea șoverului. El a fost transportat la spital de o mașină a Serviciului județean de Ambulanță.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii