Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Permutări de acţiuni la SC Gold Gaz

ro

23 Aug, 2015 10:08 1179 Marime text
n Monitorul Oficial 4387 a fost publicată hotărârea nr. 1 a Adunării Generale a Asociaţiilor a SC Gold Gaz SRL. Adunarea a avut loc în prezenţa Ancăi-Ioana Tîmpeanu, ce deţine un număr de şase părţi sociale, reprezentând 30% din capitalul social al docietăţii, al lui Francisc Munteanu-Axinte, ce deţine patru părţi sociale, reprezentând 20% din capitalul social al societăţii, şi Daniel-Marian Mîrţoi, ce deţine un număr de 10 părţi sociale, reprezentând 50% din capitalul social al firmei.
Adunarea Generală a Asociaţiilor a hotărât ca Daniel-Marian Mîrţoi să cesioneze un număr de patru părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 40 de lei, reprezentând 20% din totalul capitalului social, către Anca-Ioana Tîmpeanu (cesiune la valoarea nominală). În schimb, Anca-Ioana preia împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apare ca urmare a unor acţiuni de control.
În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 200 de lei, fiind împărţit într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către asociaţi astfel:
Tîmpeanu Anca-Ioana, aport la capital social 50%, reprezentând un număr de 10 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 100 de lei, participare la profit 50% şi participare la pierderi 50%;
Mîrţoi Daniel-Marian, aport la capital social 30%, reprezentând un număr de 6 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 60 de lei, participare la profit 30% şi participare la pierderi 30%;
Munteanu-Axinte Francisc, aport la capital social 30%, reprezentând un număr de 4 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 40 de lei, participare la profit 20% şi participare la pierderi 20%.
SC Gold Gaz SRL este o societate cu sediul în Constanţa, strada Hatman Arbore nr. 14, Construcţia C1. Ea a fost înfiinţată în anul 2013 şi are un capital subscris de 200 de lei. Administratorul societăţii este Mîrţoi Daniel-Marian. Obiectul de activitate este „comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate”. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii