Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic. Mai mulți șoferi fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice depistați de polițiști

ro

23 Nov, 2017 09:03 2177 Marime text
Mai mulți conducători auto care s-au urcat la volan fie sub influența băuturilor alcoolice, fie fără a deține permis de conducere au fost depistați în trafic de polițiștii constănțeni. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un tânăr, de 20 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Mihai Eminescu, din localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
           
La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Pelican, din localitatea Lumina, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au depistat un minor, de 16 ani, care a condus un autoturism, pe strada Salcâmilor, din localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Constanța au depistat un tânăr, de 20 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu, din Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un tânăr, de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Burebista, din localitatea Albești, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Tânărul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța au depistat un tânăr, de 27 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Tomis, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Tânărul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
În cauze, au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii