Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți sau fără permis de conducere valabil, depistați la volan. Unul a ajuns după gratii

ro

12 Feb, 2019 11:29 1259 Marime text
Mai mulți conducători auto au fost depistați în trafic de polițiștii IPJ Constanța fie sub influența băuturilor alcoolice fie fără a deține permis de conducere. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 12 februarie a.c., ora 01.45, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist al Poliției stațiunii Mamaia și un jandarm  au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia.

În urma verificărilor a fost stabilit faptul că tânărul în cauză, din localitatea Viroaga, județul Constanța, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 12 februarie a.c., ora 02.35, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Lebedei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 0.87 mg/l alcool în aerul pur expirat).

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 11 februarie a.c., ora 20.00, polițiștii din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Mircea cel Bătrân din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 11 februarie a.c., ora 08.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au identificat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Împărat Traian din localitatea Valu lui Traian, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 0.49 mg/l alcool în aerul pur expirat) și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-l în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 12 februarie îl vor prezenta instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
La data de 11 februarie a.c., ora 14.20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din orașul Hârșova, județul Constanța, care a condus un autoturism cu autorizație de circulație provizorie expirată, pe strada Rândunelelor din Năvodari.
 
În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii