Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți sau fără permis de conducere valabil, depistați la volan

ro

21 Dec, 2018 10:12 1480 Marime text
Mai mulți șoferi, fie sub influența băuturilor alcoolice, fie fără permis de conducere au fost depistați în trafic de polițiștii rutieri din cadrul IPJ Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 21 decembrie a.c., ora 01.35, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Lanurile, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 38, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Tânărul în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 20 decembrie a.c., ora 19.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 20 decembrie a.c., ora 20.15, polițiștii din cadrul Biroul Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Schitu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Privighetorilor din Schitu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Tânărul în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 20 decembrie a.c., ora 16.50, polițiștii din cadrul Biroul Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Mangalia, care a condus un autoturism, pe strada Oituz din Mangalia, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
De asemenea, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că autoturismul în cauză, înmatriculat în Bulgaria, nu poate fi condus pe drumurile din România.
 
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gigi 21 Dec, 2018 12:00 InConstanta numai cine nu vrea nu observa numarul extrem de mare de șoferi de taxi care nu au invatat sa citeasca...Apoi, sunt,caractiristic etniei foarte agresivi pe drum. Si cel mai grav, conduc adevarate bombe ,vechituri hodorogite lipite cu scotch si sarma... Polițiștii se fac partasi la acest trafic de cosmar prin splul fapt ca nu se implica! E mult mai usor sa iti faci norma stand la panda cu radarul sa nu cumva sa se depaseasca cu un km la ora viteza maxima admisa. Iar in privinta pietonilor... Nici o masura. Si atunci,la o astfel de atitudine,ce zic betivii? Lasa ca nu imi fac nimic!