Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți sau fără permis de conducere, depistați la volan

ro

08 Jun, 2019 10:28 1991 Marime text
Mai mulți conducători auto au fost depistați în trafic conducând fie fără a deține permis de conducere valabil fie sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre aceștia a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Limanu, județul Constanța. 

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la data de 7 iunie a.c., în jurul orei 19.45, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Limanu au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Limanu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Mangaliei din respectiva localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ulterior producând un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și să fie  condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 21.25, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Ciocîrlia, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Silozului din Ciocîrlia de Jos, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 23.15, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Spicului din Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Lipnița au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Goruni, județul Constanța, care a condus un tractor, pe strada Principală din localitatea Carvăn, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ulterior producând un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.
 
La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 23.40, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2A, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 02.45, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Băneasa, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 03.05, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii