Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți au fost depistați la volan. Unul a fost implicat într-un accident rutier

ro

04 May, 2019 13:46 1539 Marime text
Mai mulți șoferi au fost depistați în trafic în județul Constanța conducând fie sub influența băuturilor alcoolice fie fără permis. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 4 mai a.c., în jurul orei 02.00, poliţişti din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Limanu, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității 2 Mai, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 4 mai a.c., în jurul orei 01.10, poliţişti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 391, în localitatea Osmancea din județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 3 mai a.c., în jurul orei 21.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Bărbații în cauză au fost conduși la spital pentru a li se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 3 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţişti din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un tânăr, în vârstă de 17 ani, în timp ce conducea un moped, pe strada Abatorului din localitatea Dorobanțu, fără a poseda permis de conducere pentri nicio categorie de vehicule.
 
În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii