Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic în județul Constanța. Șoferi sub influența băuturilor alcoolice, depistați de polițiști

ro

27 Jan, 2019 10:48 1026 Marime text
La data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 03:20, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism dinspre Cernavodă către localitatea Seimeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat).
 
Bărbatul în cauză a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.
 
La data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care a condus un autoturism pe raza orașului Cernavodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat).
 
Tânărul în cauză a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.
 
La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din aceeași localitate,  care a condus o autoutilitară neînmatriculată pe raza localității Sibioara, din județul Constanța.
 
În cauze au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii