Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic în județul Constanța. Șoferi sub influența băuturilor alcoolice, depistați de polițiști

ro

06 Jan, 2019 11:28 1151 Marime text
La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a produs un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din localitatea Castelu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Secției din Castelu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a refuzat să fie condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a produs un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii