Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic în județul Constanța. Șoferi fără permis depistați de polițiști

ro

10 Jan, 2019 09:18 1499 Marime text
Polițiștii din cadrul IPJ Constanța au depistat în trafic doi șoferi care s-au urcat la volan fără a deține permis de conducere. De asemenea, două din mașinile oprite în trafic fie nu erau înmatriculate, fie nu puteau fi conduse pe drumuri din România. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 9 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Arsa, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Portului din Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că respectivul autoturism nu poate fi condus pe un drum public din România.
 
Tot la data de 9 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din București, care a condus un autoturism, pe DN 39, în localitatea Eforie Sud, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Dăeni, județul Tulcea, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare provizorii expirate, pe DN 3, în orașul Murfatlar.
         
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii