Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic în județul Constanța, Mai mulți șoferi fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice depistați de polițiști

ro

20 Nov, 2018 09:57 723 Marime text
Mai mulți șoferi fără permis, sau sub influența băuturilor alcoolice au fost depistați în trafic de polițiștii IPJ Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 32de ani, care a condus un autoturism, pe strada Soveja, din municipiu, având permisul de conducere suspendat.
 
La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 62de ani, din Cernavodă, care a condus un autoturism, pe strada Orizontului, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Șefan cel Mare, din Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un tânăr, în vârstă de 17 ani, care a condus un autoturism pe DJ 392, fără ca acesta să aibă drept de circulație în România și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
     
În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii