Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2-Pericol de explozie la o clădire de pe bulevardul Mamaia! (galerie foto+video)

ro

16 May, 2016 13:05 3643 Marime text
Constănţenii unui imobil situat pe bulevardul Mamaia nr. 270, bloc L5, au anunţat pompierii, deoarece pe casa scării se simţea un miros puternic de gaze.

O maşină de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea s-au deplasat la faţa locului pentru a asigura măsurile PSI. Oamenii sunt panicaţi. 

Vom reveni cu informaţii

UPDATE2, ora 13.23:

La această intervenţie s-a deplasat autospeciala CBRN (Chimic-Biologic-Radiologic-Nuclear) și o autospeciala de stingere.
 
Această autospecială a fost proiectată să intervină la accidente nucleare, biologice, chimice ori radiologice. Această maşină face o monitorizare chimică a aerului, analiza probelor de aer, sol şi lichide în regim staţionar, monitorizare a substanţelor toxice de luptă, a radiaţiilor, iar toate datele obţinute la faţa locului sunt trimise în timp real la dispeceratul ISU.
 
La sfârşitul intervenţiei, pompierii au concluzionat că nu se simte miros de gaz pe scară, așa că și-au încheiat misiunea. 

 

UPDATE, ora 13.12:


Cei de la compania de furnizare de gaze au sosit la fața locului. Ei spun că mirosul este de la o butelie deversată.
 
Lumea a intrat în panică din cauza mirosului deosebit de puternic și insistă pe lângă pompieri să afle dacă e cazul să coboare din case.
 
Se verifica şi la scările din jur. Alarma a fost data de un locatar care a deschis geamul apartamentului şi în acel moment a simţit miros puternic de gaze. A sunat imediat la 112. 

Sursa foto: ZIUA de Constanta




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii