Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Perform", proiect în care Universitatea "Ovidius" Constanţa este partener

ro

07 Dec, 2014 17:39 1675 Marime text
Universitatea „Ovidius” din Constanța este partener în cadrul proiectului „Performanţa sustenabilă în cercetarea doctorală şi post doctorală PERFORM”, desfăşurat în perioada aprilie 2014 - octombrie 2015 şi implementat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în calitate de beneficiar.
 
Printre scopurile proiectului se numără elaborarea şi implementarea de tehnologii, activităţi şi acţiuni inovatoare în cadrul programelor doctorale şi post-doctorale.
 
Proiectul mai are în vedere crearea şi dezvoltarea de reţele şi parteneriate, acţiuni de cooperare cu structuri de cercetare şi instituţii din mediul economico-social, organizarea de schimburi de experienţă şi bune practici pentru o bună orientare pe piaţa muncii a membrilor grupului ţintă.
 
Echipa de implementare a proiectului, din partea Universităţii „Ovidius” din Constanţa, este formată din prof.univ.dr. Diane Paula Vancea, prof. univ.dr. Florin Anghel, conf.univ.dr. Cristina Duhnea şi lct. univ. dr. Mihaela Ivănescu. Grupul ţintă al proiectului este format din 17 doctoranzi ai Universităţii „Ovidius” din Constanţa, din domeniile de doctorat ştiinţe umaniste, teologie, matematică. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii