Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții. Un manager de hotel este cercetat pentru afaceri ilegale cu Ambasada Libiei

ro

23 Jun, 2016 09:42 3300 Marime text
În această dimineață au loc nouă percheziţii de amploare, în Capitală şi judeţul Ilfov pentru probarea activităţii infracţionale a unui bărbat, bănuit de evaziune fiscală. Este vorba despre un manager de hotel care este cercetat pentru afaceri ilegale cu Ambasada Libiei.
 
"Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialişti ai Direcţiei Operaţiuni Speciale şi luptători S.I.A.S., descind la sediile a şapte societăţi comerciale, ce au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale, precum şi la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală", potrivit unui comunicat emis de Poliţia Română.
 
În perioada 2013-2014, reprezentantul societăților comerciale, care este şi manager de hotel, ar fi derulat, sub paravanul acestora, mai multe operaţiuni fiscale, fără a le declara instituţiilor competente. Prejudiciul cauzat bugetului de stat, stabilit până în acest moment, se ridică la  peste 5.700.000 de lei, reprezentând TVA și impozit pe profit. De asemenea, poliţiştii au descoperit că bărbatul vindea şosete pe care le deconta ca servicii medicale, potrivit România TV.
 
Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București. Vor fi puse în executare două mandate de aducere.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii