Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la un suspect care vindea mărfuri contrafăcute pe internet. Produsele erau livrate cumpărătorilor prin poștă

ro

06 Feb, 2018 17:50 1594 Marime text
Poliţişti de investigare a criminalității economice din Prahova au efectuat  în această dimineață o percheziţie la domiciliul unei persoane bănuite  de punerea în circulație de mărfuri contrafăcute.
 
În această dimineață, polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectuat  o percheziţie în Blejoi,  la domiciliul unei persoane bănuite  de punerea în circulație de mărfuri susceptibile a fi contrafăcute.
 
Din cercetările polițiștilor au rezultat indicii că, în perioada 2016 – februarie 2018, persoana în cauză ar fi promovat pe un site mărfuri susceptibile a fi contrafăcute ( articole vestimentare, accesorii, produse cosmetice și de parfumerie )
 
Mărfurile ar fi fost achiziționate din diverse complexe comerciale din județul Ilfov fără a deține pentru acestea documente justificative de achiziție și nici certificate de calitate și conformitate sau alte înscrisuri care să le ateste calitatea și acordul titularului de marcă pentru a putea fi comercializate.
 
Ulterior, bunurile erau expediate către cumpărători prin intermediul serviciilor poștale.
 
În urma perchezițiilor au fost indisponibilizate și ridicate în vederea cercetărilor peste 1 000 de astfel de bunuri în valoare de aproximativ 28 000 lei.
 
Cercetările continuă pentru stabilirea prejudiciului adus titularilor de marcă și a întregii activități infracționale.
 
La activități au participat și jandarmi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii