Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la un arab, bănuit că ar fi făcut sex cu minore

ro

15 Jun, 2015 09:58 1878 Marime text
 
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Piteşti, sub coordonarea uni procuror D.I.I.C.O.T., au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pe raza municipiului, pentru documentarea activității infracționale a unui cetăţean arab, de 58 de ani, bănuit că ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai multe minore.
Din cercetări a reieşit că, din 2013, bărbatul, prin intermediul unor anunţuri postate în presa locală, care făceau referire la angajarea unei menajere, acesta ar fi racolat mai multe tinere, cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, cu care ar fi întreţinut raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate 10 cartele telefonice, un DVR, 16 telefoane mobile, două laptopuri, două tablete, nouă casete video, două CD-uri, un aparat foto, un card de memorie şi mai multe înscrisuri.
Cel în cauză a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T – S.T. Piteşti, pentru audieri, faţă de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii