Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la traficanții de droguri de mare risc

ro

30 Jun, 2015 14:13 1072 Marime text
Azi, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – B.T. Botoşani, au efectuat 23 de percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc şi de risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Activităţile s-au desfăşoară simultan la imobile de pe raza judeţelor Botoşani (20), Suceava (2) şi Iaşi (1).

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2013, pe raza judeţului Botoşani ar fi fost constituite două grupări infracţionale organizate, care ar fi acţionat până în prezent, fără întreruperi, în mod coordonat.

Membrii grupărilor sunt bănuiți că ar fi desfăşurat activităţi de procurare, transport, ambalare, deţinere în vederea vânzării, distribuţie şi vânzare fără drept de droguri de risc şi de mare risc, precum şi de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, cele două grupări, interconectate între ele, ar fi acționat pe raza municipiului Botoşani și ar fi fost constituite în scopul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi de risc și efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive 

Sunt puse în executare 75 de mandate de aducere, în vederea audieri persoanelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii