Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Percheziţii la traficanţi de cannabis şi etnobotanice

ro

11 Mar, 2015 10:32 1684 Marime text
Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti şi ai  Biroului Teritorial Caraş Severin au efectuat la data de 11.03.2015 un număr de 34 de percheziţii domiciliare pe raza municipiilor  Reşiţa şi  Ploieşti în cadrul unei acţiuni comune vizând  combaterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc.
 
     Procurorii DIICOT din cadrul  Biroului Teritorial Caraş Severin au documentat activitatea infracţionala  a unui grup infracţional  care a acţionat în mod coordonat pe raza municipiului Resiţa şi faţă de care există suspiciunea rezonabilă că  au procurat importante cantităţi de droguri de risc și de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive care erau introduse în mod ilegal în România,  prin intermediul unor colete expediate din Spania, şi ulterior comercializate persoanelor care consumă astfel de substanţe.
 
    Totodata, procurorii DIICOT din cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti au efectuat investigaţii faţă de un număr de nouă persoane şi faţă de care există suspiciunea rezonabilă că în perioada aprilie 2014 şi până în prezent au procurat şi comercializat pe raza munipiului Ploieşti, cannabis, la preţul de 60 lei/gram. 
 
    Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost identificate diferite cantităţi de cannabis, substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, rezină, grindere, cântare,ambalaje şi telefoane mobile.
 
    La sediile DIICOT, Biroul Teritorial Caraş Severin şi Serviciul Teritorial Ploieşti au fost aduse în vederea audierii un număr de 46 de persoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii